Porfolio výrobků

V rámci našeho portfolia ručně a v České republice vyráběných výrobků si pánové mohou vybírat ze čtyř sérií motýlků – Klasik, Moustache, Tube a v neposlední řadě i ze série Crystal. Pro dámy byly pečlivě navrženy série Cube tie, Crystal tie a Cube. Záleží jen na vašem osobitém vkusu, momentální náladě a stylu, ve kterém chcete zapůsobit na své okolí. Zmíněné uhlíkové výrobky naleznete v několika barevných provedeních, počínaje od elegantní a vždy módní barvy černé až po barevné a hravé varianty barev – zelená, žlutá, modrá, fialová a červená.  Vybírat si rovněž můžete i z několika designů, kombinací kvalitních látek a nejen těch, protože Carbon chiefs navíc nabízí unikátní spojení uhlíku spolu s krystaly Swarovski ®. Carbon chiefs tak dává prostor pro vyjádření své osobnosti a svého stylu.

Radost si můžete udělat i pořízením exkluzivního diáře či zápisníku, které budou vždy vašimi věrnými služebníky. Díky jedinečné kombinaci uhlíku a kůže si tak můžete pořídit naprosto nadčasovou záležitost.

Nebojte se rozšířit si možnost sebevyjádření a radujte se spolu s námi z ruční kvalitně, poctivě a ze srdce odvedené práce. Objevte půvab a jedinečnost uhlíkového stylu společnosti Carbon chiefs.